Överaskad . . .

Jag blev faktiskt positivt överaskad av Gossip Girl. Trodde inte det skulle vara så bra men det var faktiskt helt ok.
Kommer nog titta nästa vecka också. Nu tittar jag på "I Huvudet på Gynning". Älskar denna tjej, hon är hur cool som helst.

BröllopsKlänning 2


g

Ännu en fin bröllopsklänning som också är mitt andraval om den andra mot all förmodan inte skulle finnas. Den är helt underbar, enkel men ändå helt fantastisk.
Mycket fina detaljer på den.

Dagens Shopping . . .


SHOPPING


dagens


Detta är lite av det jag har shoppat idag. Rödrutig klänning från Ellos 249:- Fick av min sambo.
Martha Stewart's Keepsake Wedding Planner Bröllops Bok från Adlibris. Sen köpte jag Lip Glaze från IsaDora. Luktar MUMS!

Jag hoppas verkligen att klänningen är fin, den ser jättesöt ut. Boken kommer bli så rolig att få. I boken finns det plastfickor för kontrakt och visitkort, mallar för bordsplacerng osv.

Ny Design ! ! !

Har gjort om min blogg igen, blev ganska nöjd men inte så nöjd som jag skulle vilja vara. Kanske blir lite mer ändringar.

Har precis kommit hem från kiropraktorn, ååhhhh gud så skönt. Nu känner jag mig som en människa igen. Jag var tydligen jättesne. Ska på massage igen på torsdag. Ska bli underbart. Jag älskar att gå hos Ingela. hon är helt perfekt.

Just nu sitter jag och äter pannkakor till lunch, det var verkligen länge sen jag åt det, GOTT !

BröllopsKlänning ! ! !

wedding

image45

När vi ändå är inne på bröllop så kan jag ju visa min drömklänning. Detta är den enda jag kan tänka mig. Den är från Trés Chic's 2007 kollektion. Helt underbar och så JAG. Den kostar ca 7700:-

BRÖLLOP ! ! !


image44


Köpte hem en massa tidningar idag. Bland annat en av mina favorittidningar, BröllopsGuiden. Älskar denna tidning. Som i presentationen till denna blogg så älskar jag ALLT som har med bröllop att göra. Har tusen miljoner ideér som bara vill komma fram.
(Är det någon som skulle vilja ha hjälp med något så fråga gärna, hjälper mer en gärna till)
 I framtiden vill jag verkligen jobba som bröllopskordinator men nu planeras det iaf till mitt eget.
Har dock inget spikat datum men det är mycket som ska planeras och man är aldrig ute i för god tid. Vet i princip hur jag vill ha det, gäller att vara överens med min sambo också eftersom det är bådas bröllop :)

Köpte även, eller köpte, fick Sofis Mode idag. Blev väl inte speciellt överaskad. Var väl som de flesta andra modetidningar. Fast denna är ju iförsig en bilaga.
Glamour köpte jag idag. Alltid lika roligt att läsa den tidningen.

GRAVID . . .

Fick reda på att en arbetskamrat var gravid idag. Gud vad härligt, är verkligen jätteglad för hennes skull. Fick se en bild från ultraljudet, det var det mysigaste. Har aldrig sett en sån bild förr.

Känner också ett stort sug efter att skaffa barn, känner att man börjar bli redo, både känslomässigt samt ekonomiskt. Det ända som stoppar mig och jag vet att det är superlöjligt, är att jag är livrädd för själva födseln. Jag är verkligen LIVRÄDD. Försöker tänka positivt men det sitter fast i huvet alltså.

GRATTIS till dig iaf. Undrar om hon vet om det är en pojke eller flicka! :)

Shoppat Idag Igen . . .


SHOPPING
image42
Gick in på www.ellos.se och kollade lite och hittade denna fantastiska guldklänning på rea (129:-). Har tittat på den länge och nu fanns det inget annat alternativ än att köpa den. Köpte också en tunika och en grå cardigan... Nej är verkligen supernöjd med mitt köp. Om ni missat denna rea borde ni kolla in den, massor av varor med 70% rea.

DÖD? Helt otroligt . . .


image41


Visst det är jättetråkigt när folk går bort, men det här känns helt overkligt. Jag visste inte ens att han mådde dåligt, inget jag läst om i alla dessa skvallertidningar som finns. Har jag missat det totalt. Heath Ledger var en av mina absoluta favoritskådisar, en helt fantastisk människa. Och så nu 28 år gammal hittas han död i sin lägenhet. Uss!

Kan faktiskt inte fatta detta!

Shoppat Idag!!!

Åhhh idag var det en lyckad shopping. Hittade ett par jättesnygga jeans på Vero Moda samt en skitsnygg tröja från MQ med märket 365 Sunshine. Jag är verkligen jättenöjd.
Var i Kista idag sen åkte vi till Barkarby. Hittade tyvärr ingenting där men jag är så nöjd så det gör ingenting.

Ligger och väntar på att min sambo ska ringa. Saknar han så. Han kommer hem imorgon och då ska han få världens mysigaste kram.


Saknar . . .

Ligger i sängen och surfar lite. Saknar min sambo... Vill att han ska komma hem. Imorgon ska jag till Kista och shoppa lite tänkte jag, behöver nya skor samt ett par nya jeans.
Hittat en jacka jag vill ha också men det finns nog inte sååå mycket pengar kvar på kontot nu.

Det känns som lönen aldrig vill komma. Nu är det ju inte långt kvar iofs.

Nej ska titta lite på nelly.se nu om jag hittar något som jag kan beställa.

Vin, Shoppa, Ensamhet !!!

Snart ska min sambo åka iväg på kurs i två dagar och jag kommer vara alldeles ensam, får ju inte glömma min kisse dårå men ändå. Tråkigt. Han åker ofta iväg på kurser.
Istället ska jag ner till systemet och köpa vin, har köpt ett nytt vinställ som måste fyllas med lite smaskiga viner, sen vill jag ner och kolla på Lindex också. Har hittat typ världens sötaste mössa. Den måste jag ha.

Förresten, har fått massage idag för första gången, hur SKÖNT som helst. Det är inte sista gången, ska dit igen på torsdag den 31:a.

Jaha så vad ska man hitta på ikväll då? Gosa med Kinai (katten) kanske. Ta ett varmt bad, läsa en bra tidning, laga god mat... Låter som det här kommer bli ganska bra ändå!

Besviken och Ledsen!!!

OC

Har precis sett färdigt på den bästa serien någonsin, The OC. Fan vad bra det är. Tyckte inte alls om det i början men blev helt besatt av det. Har suttit och tjurat nu ett tag, dels för att serien är slut och för att alla typ skildes åt.
Nej OC är den bästa serien som har gjorts. ÄLSKAR!!! Vad ska jag nu följa? :) Jag och min sambo valde att kolla på serien via Dvd-boxarna och inte tv. Så vi köpte den sista boxen nu pecis efter jul.

Nej nu ska jag kolla lite på asos, kanske finns något nytt som är intressant.

Shopping !!!

shoppat

Gick in på H&M och kollade och var bara tvungen att skicka efter dessa två söta ting. Första gången jag såg jackan i katalogen så tyckte jag att den var skitful men sen testade jag den i butik och den var jättesöt. Klänningen också, endel plagg måste man verkligen prova...

Nytt Utseende !!!

Ja nu har min blogg fått sig en liten styling. Kommer nog göra om den redan imorgon. Blev inte 100% nöjd.

Dagen i övrigt har varit ganska lugn, min sambo köpte skitsnygga jeans idag :) Jag fick välja, alltid lika roligt. Ska laga mat snart, det kommer bli Biff Stroganoff. Älskar verkligen det med en STOR sallad till. Mmmmm mums.

 Skriver mer ikväll igen.... Kanske det blir en ändring av bloggen redan då!