VINTERKRÄKSJUKAN !!!

Vilken vecka det har varit. Jag har legat hemma hela veckan med förkylning och i natt åkte min sambo på VINTERKRÄKSJUKAN. Fy fan. Jag vet ju att jag också kommer att åka på det, det är ju helt oundvikligt. Jag vill inte kräkas :(

Har precis kommit hem från jobbet och har nu ätit smörgåstårta, mmmmmm mums!

Nej nu ska jag in till vardagsrummet och pyssla om min sambo.

Jul IGEN !!!

Jul
Nu har jag och min sambo kommit hem från min bror. Det var jag, min sambo, Kinai (katten), min bror, hans sambo, mamma och pappa som var där. Mysit. Min bror firade hos hans flickväns släkt igår så det var första julen utan honom. Kändes jättekonstigt.
Så idag har vi ätit och öppnat paket igen. Fick mycket fint idag också.

Fick följande;
- Rosa skärbräda som är formad som en igelkott :)
- Anteckningsbok (Rosa)
- Ett kit med handdukar, duschgele, tvålar m.m
- En Chloé väska. Blev huuur glad som helst! :)
- Satinbäddset grå vita x2

Så nu är det bara ett julfirande kvar och det är med min sambos familj imorgon. Ska bli mysit. Båda hans bröder har precis fått barn så vi har köpt MASSOR med SÖTA kläder till dom.

Nej nu ska jag vila lite!

Julklappar & Julfirande !!!

Jul

Julafton var verkligen annorlunda men superbra. Vaknade med min älskling vid tio. Gick upp och duschade och gjorde mig julig. Sen vid 12 kom min svärmor hem till oss och då åt vi gröt och skinkmacka. Sen gick vi ner till centrum för att min svärmor fått pengar av sin pappa så hon shoppade lite. Jag hittade jätefina örhängen samt världens finaste ballongklänning i silver från Miss Ewing, Supersöt var den. Sen vid 13.00 kom min mamma och pappa. Tittade lite på Kalle sen åt vi mat vid halv fem ungefär.
Vid 18.00 började vi öppna julklappar och vilka julklappar jag fick då! Supernöjd. Fick nog allt som stod på önskelistan, förutom bilen :)

Fick följande;
- Personlig kalender samt presentkort på kalender till nästa år http://www.personligalmanacka.se/
- Chokladask med pengar i
- Klocka vit och guld
- Halsband
- Koola Anna Mysbyxor
- Koola Anna Huvtröja
- Grå kofta
- Läppglans
- Duschgele från Lush
- Läppbalsam från Lush
- Dolce & Gabbana plånbok
- Friis & Co Neccessär
- Friis & Co Väska
- Underkläder
- Tunika
- The Ladder Cd
- Topp
- Locktång
- Champagne
- Parfym Versace Bright Crystal

Tror jag fick med allt. Är verkligen jättenöjd. Idag ska vi över till min bror och hans sambo och fira. Då blir det ännu mer paket :) Och imorgon ska vi över till min sambos pappa och brorsor och fira och då blir det paket där också. Mysit att fira så mycket,.

Hur har ni haft det?

Fest, Bakis Och Orolig !!!

Jaha igår var det personalfest i Skärholmen. Kvällen började jättebra sen spårade det ut helt. Jag låg typ på toan i en timme och kräktes och sen efter ca en timme när ja började känna mig bättre så ramlade en vän ner på golvet när vi dansade och fick knäskålen ur led. Den var inte alls på samma plats som den skulle vara, såg ruskigt äckligt ut. Ambulansen kom och körde henne till s:t göran.
Lilla gumman vad jag tyckte synd om henne.

Idag är jag lite bakis och som tur var har jag världens snällaste pojkvän som nu är i köket och ska göra frukost på sängen. Ahhh vad söt han är...

Skriver mer sen när jag mår lite bättre.

Fest, Idol Och Kläder !!!

Jaha har suttit och kollat på Idolfinalen och måste säga att AMANDA är den bästa idolen genom alla tider. Två fredagar i rad nu så har jag haft en stor klump i halsen. Hon är mäktig. Hoppas dock INTE att hon vinner för då måste hon spela in en skitplatta som säljer dåligt. Istället hoppas jag att hon får gå in i en studio och spela in låtar som är AMANDA.

Imorgon är det personalfest, ska bli roligt. Bli lite stressigt. Slutar fem i fyra och bussen går fyra. Så jag har fem minuter på mig att göra mig fräsch. Kommer lukta apa. Jag får helt enkelt fixa håret och sminka mig på morgonen och så får jag fixa till det på bussen sen.
Byta om hinner jag nog på fem minuter.

Jag vet inte alls vad jag ska ha på mig. Känns som jag inte köpt kläder på år. Finns inget som tilltalar mig just nu. Ahhhh, jag får panik. VAD SKA JAG HA PÅ MIG?

Julmat !

Jul
Har suttit och läst lite av era bloggar och fick se vad ni gillar att äta under julen. Men gud vad jag känner mig utanför. Det jag äter är följande;
Köttbullar och då ska det vara egengjorda, potatis och revbenspjäll. När jag och min mamma äter revbespjäll så ser vi verkligen ut som hemska grottmänniskor. Hur ska jag kunna sitta med min sambo och hans mamma och glufsa i mig stora spjäll?

Så det är alltså min julmat, julmust dricker jag högst 2 glas under hela julen. Vad tråkig jag känner mig men det är det som är julkänsla för mig och det äter jag aldrig annars, jo potatis äter jag och köttbullar äter jag så OK det är bara revbenspjäll som jag inte äter annars. Jaja... Vad intressant :)

Finns det några känsliga människor som mig därute eller är jag helt ensam?

Shoppat !!!

image16

Idag har jag shoppat lite över nätet. Kände efter allt jobb att jag verkligen skulle unna mig något. Köpte då denna Friis & Co plånboken som är så söt. Mycket finare i verkligheten och denna klänning från Sisters Point. Den ser verkligen urgullig ut.

Dessa grejer shoppade jag hos www.breeze.se Dom har märken som Killah, Svea, Golddigga samt Koola Anna.

Har ni shoppat något roligt idag?

Trött, Mat Och Tvkväll !!!

tv

Jag är så trött, har precis kommit hem från jobbet och såg att jag hade fått så söta kommentarer av er. TACK! Ska laga mat snart innan tvkvällen börjar. Det blir Vänner, Roomservice, Leilas Jul, Top Model och Fråga Olle. Endel program går ihop så jag får zappa emellan programmen.

Skriver mer sen efter alla program...

Mitt Typ Av Hus !

image14

Zlatans hus är inte så dumt. Om jag skulle flytta till en sån här stor kåk så skulle det här definitivt vara ett av drömhusen. JÄTTEFINT OCH ROSA!


Ny Design!

Åhhh vilken fin blogg jag har fått, tack vare Linda! Supergullig tjej som hjälper till med design till sin blogg.
Evigt tacksam... !

http://lindaslya.blogg.se/

Nyfärgad, Mat Och EKG !!!

Så nu har jag färgat håret, ingen stor förändring men det blev lite mörkare och lite finare. Maten är lagad och uppäten och nu ligger jag i soffan och bloggar samt kollar på EKG.
Inget program jag kollar på ofta, tror det är första eller andra gången. Jag blir paranoid av såna här program. Man tror ju att man har allt dom pratar om.

Aladdinaskarna är köpta och man känner sig bra sugen på att äta några men dom ska ätas vid jul.Hur ska jag kunna hålla mig? Åhh det är så gott.

Snart kommer min sambo hem, hans mat står i micron och väntar på honom. Gud vad bra han har, tänk om maten kunde vara klar när man själv kommer hem. Fast jag ska inte klaga, han är superduktig på att sköta andra saker i hemmet som jag avskyr att göra. Nej nu ska jag hoppa ner i ett varmt bad....

Färga håret, Handla och Julprat !!!

Godmorgon alla! Har varit vaken ett tag nu och har legat och stirrat på hårfärgningspaketet i typ en timme. Orkar inte göra det nu men jag vet att jag har så mycket att göra senare på dagen. Är ledig idag, så underbart skönt. Sen jobbar jag tisdag till söndag. Kommer bli en jobbig vecka.

Ska ner och posta julkorten tänke jag, strunt samma om dom kommer lite tidigare i år. Sen ska jag köpa Aladdinaskar till jul, det är specialpris på Ica. Billigt!!!

Beställde tid för naglar igår, måste ju göra mig lite julfin. Så den 18 december kommer jag hem med fina naglar...

Det som är skönt är att jag är klar med ALLA julklappar, det blev jag förra veckan. Det är så skönt att vara ute i god tid, för nu kan jag lägga all energi på att pynta, baka och allt annat som behövs göras. Jobba tillexempel, jobbar 6 dagar i veckan nu fram till jul.

Nej nu ska jag ner och handla pch sen ska jag färga håret...

Dagens Favoriter !!!

M&F
image7

Dessa är mina absolut favoriter just nu! Transformers såg jag för någon månad sen och jag brukar verkligen INTE tycka om såna här filmer men den är verkligen helt toppen. Ska beställa hem den filmen så jag kan se den när jag vill :)

Sen har vi en grupp som heter The Ladder som kom ut med en ny skiva i år och den är superbra. Måste nog säga att sångaren är en av VÄRLDENS BÄSTA! Det är en hårdrocksgrupp med Steve Overland i topp.

Om det är någon film eller skiva du ska se på eller lyssna på idag så är det en av dessa. TOPPENBRA!

Lite Mer Julprat !!!

Jul image1


Eftersom jag är inne på julen nu så kan jag visa årets julkort som kommer att dyka ner i alla släktingars brevlådor :) Detta är min underbara kissemiss Kinai. Det tog sjukt länge innan det blev ett hyfsat bra kort.
Detta är bara kortet som är på julkortet, alltså inte det färdiga resultatet.

Idag har vi adventsfikat och bara myst. Lill-Babs och Magnus Carlsson kom till centrum idag, så vi tog en tur dit också. Inget stort fan till någon av dom men det var kul att titta på :) Så snart ska jag laga mat och maila över en önskelista till min svärmor.


Det var ett tag sen jag verkligen kände en sån här längtan till jul. Jag och min sambo ska fira tillsammans för första året på 6 år, ska bli jättemysigt. Det blir vi två, hans mamma och min mamma och pappa.


Sen behöver jag eran hjälp på lite tips på julklappar, till mig själv. Det är så svårt att komma på vad man ska önska sig. Tycker om nästan allt. Ni kanske kan skriva ner era önskelistor på eran blogg så jag får lite tips.
Eller har ni samma problem som jag?


Tillbaka, Julen och Andra Små Tankar !!!

Jaha då  man tillbaka på blogg.se igen då. Varit borta ett tag så min andra blogg har försvunnit men det var väl lika bra så får man börja om och göra den ännu bättre.

Har surfat runt lite på nätet och kollat på olika sidor om vad jag skulle kunna önska mig i julklapp. OFTAST vet jag en miljon grejer som jag önskar mig men nu när alla frågar så blir det supersvårt men det jag kommit fram till hittills är följande;

En vit eller beige lång kofta
Läppbalsam på burk från ISADORA
Kläder
Parfym Versace Bright Crystal
Presentkort Mio
Klocka
Halsband från Guldfynd
Pyjamasbyxor Lindex
Dolce Gabbana Plånbok
Friis & Co Plånbok och Väska
Friis & Co Morgonrock


Ja det var väl endel grejer ändå :)

Idag har vi adventspyntat, det blev verkligen super fint. Är jättenöjd. Längtar så mycket till julen nu. Vill bara att det ska komma lite snö. Snälla rara snögud, ge mig lite snö.

Nej nu ska jag nanna kudde men jag skriver mer imorgon och förmodligen så blir det en hel del ändringar på sidan också.

Gonatt alla!